Κρατήστε με ενήμερο για τα Cyber Security Awards 2024

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Cyber Security Αwards 2022

Τα μοναδικά βραβεία για την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Eπιχειρήσεων των Kρίσιμων υποδομών και των Δημοσίων υποδομών, ανέδειξαν τους νικητές, στη δυσκολότερη χρονιά που θυμόμαστε όλοι, τη χρονιά που δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων!

Στο Radisson Blu Park Hotel πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, η Τελετή Απονομής Βραβείων των νικητών των Cyber Security Αwards 2022

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά μέτρα των ημερών.

Cyber Security Αwards 2022

O Καθηγητής Δρ. Σωκράτης Κάτσικας , Director, Norwegian Center for Cybersecurity in Critical Sectors,
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στους νικητές, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας πως “… σήμερα δεν μιλάμε σαν χώρα ότι έχουμε μόνο τρείς χώρους τους οποίους είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε  και μιλάμε για αέρα, γη και θάλασσα . Σήμερα αυτοί οι χώροι έχουν συμπληρωθεί με τον Κυβερνοχώρο ο οποίος θεωρείτε και αυτός χώρος Εθνικής Ασφάλειας…….. Οι προσπάθειες για την διασφάλιση του θα πρέπει να είναι αυξημένες και δια αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικά αυτού του τύπου βραβεία, όπως τα Cyber Security Awards, γιατί έτσι αναδεικνύονται όλοι όσοι συμβάλλουν στην προστασία του κυβερνοχώρου…”

Τα Cyber Security Αwards  2022 περιλάμβαναν 2 κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης.

Έτσι, CyberSecurity Team of the Year αναδείχτηκε η  METRO AEBE. και CyberSecurity Service Provider of the Year αναδείχτηκε η  Odyssey Consultants LTD

Επίσης περιλάμβαναν μια ακόμα κορυφαία διάκριση στην εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία σε μια επιμέρους υποψηφιότητα. Λόγω ισοβαθμίας όμως το Performance Award  απέσπασαν το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης – ΓΓΤΤ – Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας και η Algosystems S.A.

 

Οι κορυφαίες δράσεις για τα Cyber Security Αwards 2022 δεν εξαντλούνται στα προαναφερόμενα κορυφαία βραβεία…